Home ≫ Over ons

Over ons

Staal en RVS bieden ongekende mogelijkheden voor uiteenlopende projecten. Van machinebouw tot constructiewerk en het ontwerpen van robuuste frames, deze materialen blinken uit in veelzijdigheid en duurzaamheid. In nauwe samenwerking met u verkennen we alle opties en vertalen we uw specifieke wensen naar een gedetailleerde tekening en een transparante offerte.

Uw partner in maatwerk

Wassenaar Metaalbewerking is in 2019 opgericht door Jort Wassenaar. Ik zou mijzelf willen omschrijven als een enthousiaste, jonge ondernemer met een flinke dosis nuchterheid en een mentaliteit van hard werken.
Sinds mijn 15e ben ik al in de werkplaats te vinden. Ervaring in metaalbewerking heb ik op verschillende gebieden én bij verschillende bedrijven op gedaan. Het verwerken van stalen en roestvaststalen laswerken, het maken van constructies, produceren van framebouw en machinebouw zijn mijn dagelijkse bezigheid.

Waar het mee begon...

Ik ben, tijdens mijn verschillende banen, begonnen met het maken van industriële meubelen. Het uitdenken en creëren blijft één van de mooiste bezigheden. Tegenwoordig is daar minder tijd voor, want met grote regelmaat word ik door bedrijven (structureel) ingehuurd voor diverse metaalwerkzaamheden. Toch blijft het produceren van maatwerk, voor bedrijven en eindgebruikers, één van de mooiste dingen om te doen.

Nieuw pand in Winsum

In 2023 is het bedrijf verhuist van Franeker naar Winsum. In een grote bedrijfshal welke van alle gemakken is voorzien, kunnen klanten langskomen en worden de diverse productiewerkzaamheden verricht. De hal is van alle gemakken én machines voorzien. Hierdoor kan het werk voor derden, maar ook de ontwikkeling van eigen producten bij Wassenaar Metaalbewerking zelfstandig worden uitgevoerd.