Home ≫ In opdracht

In opdracht

Wassenaar Metaalbewerking werkt al jarenlang samen met vooraanstaande bedrijven in de metaal- en landbouwsector. We begrijpen dat metaalbewerking soms een specialistisch onderdeel van uw bedrijfsvoering is, en bieden daarom onze expertise aan om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze toewijding en flexibiliteit maken ons de ideale partner voor uw projecten.

Logistiek

Onze ervaring in het ontwikkelen van logistieke transportsystemen stelt ons in staat om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij uw industriële of landbouwkundige behoeften. Dankzij onze jarenlange samenwerking met toonaangevende bedrijven zijn we in staat om klantspecifieke oplossingen te bieden die uw verwachtingen overtreffen.

Meijer Metal

Als trotse partner van Meijer, één van de meest gerenommeerde metaalbewerkingsbedrijven in Nederland, bieden wij flexibele ondersteuning waar nodig. Of het nu gaat om inspringen bij productietekorten of het meedenken in productieprocessen, wij zijn er voor u.

Homburg Holland

Onze samenwerking met Homburg Holland onderstreept onze expertise in laswerkzaamheden, essentieel voor de constructie van Homburg Draincleaners en de innovatieve sensorbomen voor gewasscanning. Onze bijdrage aan de ontwikkeling van hun producten, van frame tot afwerking, is een bewijs van onze waarde en toewijding aan kwaliteit.

Door nauw samen te werken met onze partners, zoals Homburg Holland, dragen we bij aan de evolutie van de landbouwtechnologie met onze gespecialiseerde las- en constructiewerkzaamheden. Elk project is een kans om onze kwaliteit en toewijding te laten zien, iets waar we bijzonder trots op zijn.

Rinsma Scania

Wassenaar Metaalbewerking is trots op onze uitgebreide ervaring in plaatwerkerij en schadeherstel, een specialisme dat wij met trots leveren aan Rinsma Scania.